تاریخ : دوشنبه 16 خرداد 1401

نشست یصیرتی به مناسبت دهه کرامت برگزارشد

حجت الاسلام والمسلمین شیخ سعید حبیب زاده شاکربودن را زمینه ساز عنایت هاب بی شمارالهی عنوان کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب ،تشست بصیرتی به مناسبت دهه کرامت با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی سراب و کارکنان ستاد مرکزی امروز در نمازخانه دانشکده برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین شیخ سعید حبیب زاده خطیب توانمند و کارشناس مسائل دینی با تبیین بحث شکرگذاری  در اسلام تصریح کرد:شاکربودن به نعمت های الهی موجب فزونی آن و نیز ایجاد روحیه نشاط و شادابی درزندگی شده و برکات زیادی با خود خواهد داشت .
وی با ذکراحادیث و روایاتی از امام رضا علیه السلام دراین زمینه دهه کرامت را فرصتی برای آشنایی با معارف روح بخش دینی و شناخت شخصیت والا و مقدس امام رضا عنوان کرد و افزود:ما شناسنامه شیعه بودن را داریم و بزرگترین افتخار ما این است که پیرواهل بیت هستیم و این موضوع درعین حال حساسیت ها را بالا می برد و ما را ملزم به رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی و پیشتازی دراین حوزه می کند..