تاریخ : دوشنبه 6 تير 1401

بازدید کارشناسان نظارت بردرمان وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی سراب

بازرسان نظارت بردرمان روند ارائه خدمات سلامت دربیمارستان امام خمینی ره سراب را بررسی کردند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب گروهی از کارشناسان نظارت بر درمان وزارت بهداشت و درمان به منظور بازدید و بررسی میدانی خدمات ارائه شده به مردم در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی سراب از این مرکز بازدید کردند.

در این بازدید و بررسی میدانی اجرای پروتکل‌های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و درمان و خدمت‌رسانی به بیماران مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و در پایان با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی سراب و رئیس بیمارستان جلسه‌ای جهت جمع‌بندی نهایی صورت گرفت و نقاط ضعف و قوت خدمات صورت‌گرفته جهت بهبود فرایندها  ارائه شد.

این گزارش حاکی است دکترقناعت پیشه و مهندس گودرزی دراین نشست براهمیت اجرای دستورالعمل های ابلاغی و ضرورت مستندسازی دقیق خدمات و فرایندها تاکید کردند.