تاریخ : سه شنبه 28 تير 1401

برگزاری گرامیداشت عید امامت و ولایت در ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی سراب

به مناسبت عید غدیرخم از همکاران سادات و. برگزیرگان مسابقه فرزهنگی غدیر تجلیل شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب،درآستانه عید اکمل و عید ولایت و امامت غدیرخم مراسمی درستادمرکزی دانشکده علوم پزشکی سراب برگزارشد.
دراین مراسم که جمعی از همکاران حوزه های مختلف و همکاران سادات  حضور یافتند  حجت الاسلام والمسلمین شیخ سعید حبیب زاده امام جماعت ستاد مرکزی گفت:واقعه غدیر وانچه که دراین روزمقدس روی داد در واقع ماموریت و رسالت پیامبر و رسول اکرم را کامل کرد و علی به عنوان وصی و ادامه دهنده رسالت الهی پیامبر معرفی شد.
حجت الاسلام حبیب زاده غدیررا شناسنامه و هویت جوامع شیعه عنوان کرد و تاکید کرد:این  عید از اعیاد بسیاربزرگ شیعیان هست و باید گرامی داشته شود.
در ادامه دکتراکبرنادی رییس دانشکده علوم پزشکی سراب با تبریک عید غدیر به همکاران  گفت:دردوران کرونا جامعه سلامت شهرستان توجه درتوان کرد درخدمت به بیماران و مردم انجام داد ند .
در پایان ازتعدادی از  همکاران  سادات و برگزیدگان مسابقه فرهنگی  تجلیل به عمل آمد و نمازجماعت اقامه شد.