تاریخ : يکشنبه 8 مهر 1397

گنجینه دفاع مقدس نیاز به واکاوی دارد

همایش گفتمان دفاع مقدس به همت بسیج دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی سراب برگزارشد.
به گزارش وبدا سراب ،در همایش گفتمان دفاع مقدس که به همت بسیج دانشجویی و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی سراب برگزارشد،حجت الاسلام رحیم عبدالرحیمی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه سراب گفت: شهدا و ایثارگران طریق معرفت و عشق ورزی را به ما آموختند و نشان دادند در راه دین و ایمان باید حسینی بود و عاشورایی عمل کرد.
 در ادامه ابراهیم خلیل بایرامی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی سراب با گرامیداشت نام و یاد ایثارگران و شهدا هشت سال دفاع مقدس گفت: این دوران مقدس یاداور رشادت ها و مجاهدت های رزمندگان اسلام بود که بی ریا و صادقانه و با گذشتن از لذت های دنیوی درس بزرگی به جامعه دادند و باید در پاسداشت اهداف و آرمان های به واقع مقدس آن دوران به نهادینه کردن گفتمان ایثار و شهادت همت کرد.