تاریخ : پنجشنبه 7 مهر 1401

قابل توجه دانشجویان ورودی رشته پزشکی

ثبت نام حضوری دانشجویان رشته پزشکی روز 21مهرماه صورت خواهد گرفت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب ،ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان رشته پزشکی دانشکده علوم پزشکی سراب از طریق سایت معاونت اموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز صورت خواهد گرفت و ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان این رشته روز پنج شنبه 21مهرماه در وقت اداری در محل دانشکده علوم پزشکی سراب خواهد بود.

* مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری

واحد آموزش
  1. کپی تمام صفحات شناسنامه 3 سری
  2. کپی پشت و روی کارت ملی و یا رسید اداره ثبت احوال 2 سری
  3. 12 قطعه عکس 3 × 4 پشت نویسی شده
  4. اصل گواهی دیپلم یا موقت پایان دوره متوسطه
  5. اصل گواهی پیش دانشگاهی یا موقت پیش دانشگاهی
  6. اصل ریز نمرات عکسدار  دوره سه ساله دبیرستان و پیش دانشگاهی با مهر و امضاء دبیرستان
  7. فرم 602 برای  نظام آموزشی جدید با مهر و امضا دبیرستان
  8. پرینت کد رهگیری جهت تائیدیه تحصیلی
  9. ارائه کارت پایان خدمت یا کارت معافیت و یا برگه درخواست معافیت نظام وظیفه
  10. اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط یا حکم ماموریت آموزشی از سازمان متبوع برای کارمندان دولت
  1. فرم تکمیل شده مشخصات فردی و سایر فرمهای مربوطه (فرم های 1، 4 و 6 یک سری، فرم مشخصات دانشجوئی 3 سری)
 مدارک مورد نیاز امور فرهنگی و دانشجوئی
دو قطعه عکس
کپی شناسنامه از تمام صفحات یک سری
کپی کارت ملی پشت و رو یک سری
استعداد یابی فرهنگی دانشجویان
فرم استعداد یابی ورزشی دانشجویان
فرم اطلاعات دانشجویی
فرم پیش نویس تعهد محضری
فرم تعهد پوشش حرفه ای
فرم تعهد خوابگاهی
فرم تعهد خویشاوندی
فرم تعهد انضباطی
فرم معاینات پزشکی

جهت ثبت نام حضوری در دانشکده

آدرس: سراب-خیابان امام خمینی-نرسیده به میدان هفت تیر-دانشکده علوم پزشکی سراب-04143237981

تذکرات مهم :
* ثبت نام اینترنتی، ثبت نام مشروط بوده و زمانی این ثبت نام تائید نهایی می گردد که کلیه مدارک تحویل گرفته شده توسط کارشناس آموزش دانشکده تائید گردد و درصورت نقص در پرونده و یا عدم دریافت مدارک ، انتخاب واحد دانشجو از سیستم حذف و تا زمان تکمیل مدارک، مجاز به حضور در کلاس نمی باشد.