تاریخ : دوشنبه 15 اسفند 1401

ورود قطعه نهایی دستگاه ام آرای به گمرگ شهریار

دکتریوسف داودی نماینده مردم شهرستان سراب در مجلس شورای اسلامی از ورود قطعه نهایی دستگاه ام آرای به گمرگ شهریار خبرداد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی مردم سراب دکتریوسف داودی نماینده مردم شهرستان سراب در مجلس شورای اسلامی از ورود قطعه نهایی دستگاه ام آرای به گمرگ شهریار خبرداد و گفت:بزودی کارهای ترخیص و ثبت این قطعه انجام و بلافاصله جهت راه اندازی به بیمارستان سراب فرستاده خواهد شد.
نماینده سراب ضمن تشکر از کمک های خیرانه خانواده مددی افزود:همایش میراث ماندگار آثار ماندگاری در توسعه زیرساخت های بخش سلامت خواهد داشت .
دکترداودی شعار دانشکده علوم پزشکی رو به توسعه و پیشرفت را با کمک های خیران سلامت و اهتمام مضاعف مسئولین دانشکده قابل تحقق عنوان کرد و یادآورشد:انشالله شاهد ارتقا دانشکده علوم پزشکی سراب به دانشگاه خواهیم بود.