تاریخ : پنجشنبه 31 فروردين 1402

نشست مشترک روسای دانشکده علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی سراب

به گزارش رسانه سلامت سراب(وبدا)در دیدار روسای دانشکده علوم پزشکی سراب و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب راههای همکاری علمی و پشتیبانی فی مابین مورد بررسی قرارگرفت.
دراین نشست که معاونان آموزشی و فرهنگی و دانشجویی نیز حضور داشتند مقررشده تا جلسات مستمری تشکیل و با هم افزایی برای ارائه خدمات بیشتر آموزشی و دانشجویی به دانشجویان تلاش شود.
دکترنادی رییس دانشکده علوم پزشکی سراب دراین دیدار انتصاب آقای دکتراحدعبادی به عنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب را تبریک و برای وی آرزوی موفقیت کرد.
دکترنیما جدیدیان معاون آموزشی دانشکده نیز گزارشی از نحوه آموزش بالینی دانشجویان  دانشگاه آزاد ارائه داد.
دکتر اظهری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سراب گفت: تمام تلاش خود را برای ایجاد شرایط بهتر برای دانشجویان ساکن در خوابگاه انجام می دهیم .