تاریخ : شنبه 22 دي 1397

پیام تبریک دکتر ابهری به مناسبت روز پرستار

دکتر ابهری ریاست دانشکده علوم پزشکی سراب با انتشار پیامی روز پرستار را تبریک گفت.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی دانشکده علوم پرشکی سراب، دکتر ابهری به مناسبت روز پرستار پیامی منتشر کرد که متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی
پرستاران انسان های فداکار و ارزشمندی هستند که آگاهانه درصدد برآمده اند تا عمر خود، نیروی خود و آسایش خود را به انسان های رنجوری که نمی شناسند هدیه کنند. مهر مادری البته که زیباست، ولی بیدار ماندن بر بالین هم نوعی ناآشنا، از سر مهرورزی، تا مبادا که گزندی به او برسد بی گمان دل انگیزتر است؛ و پرستار، نه چند ساعتی یا چند صباحی، که عمر خود را سراسر به همین شیوه می گذراند. زیباتر از این، آیاجلوه ای در جهان آفرینش هست؟
پنجم جمادی الاول سالروز ولادت بانوی صبر و ایثار حضرت زینب (س) فرصتی فرخنده است تا بار دیگر جلوه هایی از عظمت و کرامت را که عزیزان پرستار به ویژه در مرکز ما، بیمارستان امام خمینی ره، و سایر مراکز بهداشتی و درمانی و حوزه آموزش می آفرینند از دل و جان بستاییم و گرامی بداریم.
تنشان در امان، دلشان خرم و شاد، و توانشان برای برآمدن بر فراز قله های افتخار افزون باد.