تاریخ : يکشنبه 17 دي 1402
کد 394

پایگاه غربالگری دیابت و فشارخون بالا در بیمارستان تا 15 ام دی ماه

دکترفریدی یادآور شد به عنوان یک متخصص قلب   همه افراد بالای ۱۸ سال و بانوان باردار در همه گروه سنی را به شرکت در غربالگری دیابت وفشار خون دعوت می کنم .
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب دکتر فریدی ،معاون درمان دانشکده  علوم پزشکی سراب درحاشیه  بازدید از پایگاه غربالگری دیابت و فشارخون بالا در بیمارستان گفت: این پایگاه با شعار آگاهی زودتر و مراقبت موثرتر در بیمارستان امام خمینی برگزار شد و تا ۱۵ دی ماه پذیرای مراجعان بالای ۱۸ سال وهمکاران بیمارستان می باشد 
دکتر لیلی فریدی به اهمیت  بیماریابی دیابت ‌و فشار خون بالا  اشاره کردو افزود: این دو بیماری  در جامعه گسترش یافته است وعاملی برای بسیاری از بیماریهای خطرناک ‌وتهدید کننده سلامت مردم است وبا عوارض شایعی مانند سکته قلبی ومغزی ونارسایی پیشرفته کلیه و...همراه است.
 بنابراین شناسایی و شروع مراقبت ودرمان زودرس اهمیت بالایی دارد .
 دکترفریدی یادآور شد به عنوان یک متخصص قلب   همه افراد بالای ۱۸ سال و بانوان باردار در همه گروه سنی را به شرکت در غربالگری دیابت وفشار خون دعوت می کنم .