تاریخ : چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398

نصب و تجهیز دستگاه MRI در سراب

نماینده مردم سراب درمجلس از نصب و تجهیز دستگاه MRI در بیمارستان این شهر خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب،یوسف داودی  در حاشیه حضور خود دروزرات بهداشت و درمان به منظور نهایی کردن نصب و راه‌اندازی دستگاه ام آر ای در مرکز آموزشی درمانی سراب اظهار داشت: با وجود مشکلات و تنگناهای موجود در کشور و اعمال تحریم‌های ظالمانه دشمنان پیشرفت‌های خوبی در کشور به خصوص در حوزه سلامت صورت گرفته است.

وی به اقدامات صورت گرفته در این حوزه در شهرستان سراب اشاره کرد و افزود: امروز با حضور مسئولان دانشکده علوم پزشکی سراب با یکی از شرکت‌های حوزه پزشکی و مسئولان وزرات بهداشت  مذاکراتی برای راه‌اندازی ام آر ای در بیمارستان سراب صورت گرفت و امید می‌رود با رفع برخی مشکلات پیش رو بتوانیم شاهد تحقق مطالبه به حق مردم سراب باشیم.