تاریخ : شنبه 29 تير 1398

فراخوان جذب هیئت علمی متعهد خدمت در دانشکده علوم پزشکی سراب

در دورشته آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و پرستاری کودکان هیئت علمی متعهد خدمت پذیرش می شود.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب طبق اعلام معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی سراب در دورشته آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و پرستاری کودکان از طریق فراخوان عمومی دو نفر هیئت علمی متعهد خدمت برای دانشکده علوم پزشکی سراب جذب خواهد شد .

فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت در دانشکده علوم پزشکی سراب

دانشکده علوم پزشکی سراب  در نظر دارد با توجه به اعلام نیاز آموزشی دانشکده در راستای کمک به تامین نیروی انسانی متعهد و متخصص مورد نیاز گروههای آموزشی از فارغ التحصیلان رشته های ذیل دعوت به همکاری می نماید. متقاضیان محترم جهت هماهنگی های لازم تا پایان وقت اداری مورخ 30/05/98 به معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی سراب مراجعه نمايند. مهلت تعيين شده غير قابل تمديد خواهد بود.

شرايط عمومي:

-        تدين به دين مبين اسلام با يکي از اديان رسمي کشور
-        تابعيت نظام جمهوري اسلامي ايران
-        عدم تعهد خدمت به ساير دانشگاهها و يا موسسات وابسته به آن
-        عدم وابستگي استخدامي به سازمانها، موسسات آموزشي عالي و يا ساير نهادهاي دولتي

شرایط اختصاصی :

-داشتن معدل بالای 16
      -دارای مدرک معتبر زبان انگلیسی (براساس ائین نامه وزارتی )
      - کسب حداقل70%نمره آزمون مصاحبه
      -تعهد کسب امتیاز حداقل 30 امتیاز بر ا اساس شاخص های مصوب دانشکده
      - چاپ حداقل 1مقاله IsI بعنوان نویسنده اول و یا نویسنده رابط

ردیف   نام رشته   مقطع تحصیلی  تعداد   جنسیت