آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی سراب با حضور نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، جمعی از مسئولان و تولیدکنندگان صنایع غذایی افتتاح شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی سراب با حضور نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، جمعی از مسئولان و تولیدکنندگان صنایع غذایی افتتاح شد.
در حاشیه این مراسم، دکتر اکبر نادی رئیس دانشکده علوم پزشکی سراب، با اشاره به اهمیت ارتقای سلامت مواد غذایی در شهرستان، اظهار کرد: «این مرکز تشخیصی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال راهاندازی شده و با پیگیریهای نماینده محترم سراب، جناب آقای دکتر نصیرپور، تجهیزات جدید و پیشرفتهای نیز برای این مجموعه خریداری و نصب شده است.»
وی افزود: «راهاندازی این آزمایشگاه با هدف تقویت نظارت تخصصی بر سلامت مواد غذایی، افزایش سرعت پاسخدهی، و جلوگیری از ارجاع نمونهها به مرکز استان انجام شده و نقش مؤثری در ارتقای کیفیت نظارتها و حمایت از تولیدکنندگان خواهد داشت.»
در ادامه مراسم، دکتر شبنم نوروزی مدیر غذا و دارو، گزارشی از فعالیتهای این مدیریت ارائه کرد و گفت: «بهرهبرداری از آزمایشگاه کنترل غذایی، خدمتی جدید در راستای ارتقای امنیت غذایی و حمایت از سلامت عمومی است و تلاش میکنیم خدمات تشخیصی این مرکز بهصورت مستمر توسعه یابد.»
این مراسم با حضور جمعی از تولیدکنندگان، صاحبان صنایع غذایی و فعالان حوزه سلامت برگزار شد و شرکتکنندگان از نزدیک با تجهیزات و توانمندیهای آزمایشگاه آشنا شدند.