تاریخ : سه شنبه 26 شهريور 1398

اطلاعیه شماره 2ثبت نام از ورودی های سال 98

قبول شدگان ورودی جدید طبق برنامه اعلامی روزهای شنبه و یکشنبه به دانشکده علوم پزشکی سراب مراجعه کنند.
باتبریک به پذیرفته شدگان رشته های دانشکده علوم پزشکی سراب به اطلاع میرساند که ثبت نام به صورت حضوری درروزهای شنبه 30شهریور(رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی) و یکشنبه 31 شهریور  اول مهر(فوریت پزشکی و بهداشت عمومی) از ساعت 8 صبح لغایت 15 عصردر محل دانشکده علوم پزشکی حوزه معاونت آموزشی و دانشجویی و فرهنگی واقع در خیابان امام خمینی ره نرسیده به میدان 7 تیر  خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات در مورد اسکان و خوابگاه  شماره تماس 04143237426 و جهت کسب اطلاعات از مسائل آموزشی شماره تماس 04143237981 می باشد.
مدارک مورد نیاز در زمان مراجعه حضوری جهت  ثبت نام معاونت آموزشی:
1-اصل شناسنامه و 4سری کپی از تمام صفحات آن.
2-اصل کارت ملی و 4 سری کپی از دو طرف آن.
3 -قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده. 12 عدد)
4-اصل مدرک دیپلم یا گواهی موقت آن به همراه یک سری کپی.
5-اصل مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن به همراه یک سری کپی.
6-اصل ریزنمرات سه ساله متوسطه با مهر و امضا دبیرستان وکپی آن.
7-اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی و کپی آن.
8-رسید تائیدیه دیپلم و رسید تائیدیه پیش دانشگاهی.
9-دریافت، تکمیل و امضای فرم های تعهدات آموزش رایگان، اطلاعات دانشجویی و فرم تعهدنامه رفتار و پوشش حرفه ای با دانلود از لینکهای پایینی
پرینت کارنامه نتیجه کنکور سراسری
پذیرفته شدگان با در دست داشتن کپی مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی به دفتر پیشخوان دولت مراجعه فرمایند و درخواست صدور تاییدیه مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی از آموزش وپرورش محل تحصیل خود برای پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی سراب به آدرس سراب ،خیابان امام خمینی ره  نرسیده به میدان 7 تیر،0بیمارستان قدیم) دانشکده علوم پزشکی سراب حوزه معاونت آموزشی کدپستی 4543154717 درخواست نمایند.

12-اصل حکم مرخصی سالانه یا مرخصی بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت. تبصره :دارندگان مدرک کاردانی الزم است اصل یا گواهی مدرک دوره کاردانی، مدرک پایان طرح برای رشته هایی که دارای طرح نیروی انسانی می باشند را ارایه نمایند .

*مدارک لازم جهت دریافت معافیت تحصیلی
- اصل شناسنامه عکس دار و یک نسخه تصویر صفحات اول و توضیحات -
اصل کارت ملی و یک نسخه تصویر آن -
یک قطعه عکس با زمینه روشن و تمام رخ مشمول -
ارائه اصل و تصویر برابر با اصل شده گواهی موقت (دیپلم یا پیش دانشگاهی توسط واحد آموزشی یا کاربر پلیس +۱۰)
- ارائه اصل ریز نمرات (مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی ممهور به مهر واحد آموزشی)
- ارائه اصل برگ فراغت یا انصراف برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و انصراف
- ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی (از مسئول مربوطه در دانشگاه دریافت شود)
10-   اصل مدرک کاردانی، کارشناسی و یا مقاطع بالاتر و دو برگ تصویر آن (مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاهها)
11- به همراه داشتن فرم های تکمیلی دانلود شده
12- قابل توجه دانش آموزان نظام آموزشی جدید(3-3-6)( مدارک زیر را حتما بهمراه مدارک ذکر شده در بالا همراه داشته باشند)
- اصل مدرك يا گواهي موقت پايـان تحصـيلاي دوره
دوم متوسطه با مُهر و امضاي مدير دبيرسـتان بـا در
بخش و شهرستان محل اخذ مدرك.
- فرم602 گزارش كلي سـوابق تحصـيلي پايـه هـايدهم تا دوازدهم( با مُهر و امضاي مـدير دبيرسـتان يـامعاون اجرايـي دبيرسـتان )مطـابق نمونـه منـدرج درصفحه 43 دستورالعمل سنجش
- اصل كارنامه تحصيلي سه سال آخر دبيرستان (پايـهدهم تا دوازدهم) با امضـاو و مهـر دبيرسـتان يـا ادارهآموزش و پرورش.
  * پذیرفته شدگان موظفند  فقط در روزهای تعیین شده  و براساس رشته قبولی دانشگاه جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند.توجه: قبل از مراجعه به ثبت نام، فرمهای ثبت نامی دانلود و بطور کامل پر شود و در روز ثبت نام به مسئولین ثبت نام تحویل گردد.
فرم اطلاعات دانشجویی (به تعداد 4 سری تکمیل شود)
فرم شماره یک
فرم شماره چهار
فرم شماره شش