تاریخ : چهارشنبه 21 اسفند 1398

اطلاعیه جذب نیروی انسانی موقت 89 روزه

اطلاعیه جذب نیروی انسانی موقت 89روزه

دانشکده علوم پزشکی سراب در نظر دارد به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود از بین داوطلبان واجد شرایط بصورت قرارداد 89 روزه دعوت به همکاری نماید.
اطلاعیه جذب نیروی انسانی موقت 89روزه
با عنایت به شیوع بیماری کرونا در کشور و باستناد بند 10مصوبه پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و بند ( ه ) نامه شماره 105/744/د مورخه 98/12/11 نماینده محترم وزیر و دبیر هیأت های امناء، مجامع و شوراها، دانشکده علوم پزشکی سراب در نظر دارد بمنظور تکمیل کادر خود جهت مقابله با بیماری کرونا از بین داوطلبان واجد شرایط بصورت قرارداد 89روزه دعوت به همکاری می نماید. واجدین شرایط می توانند درصورت تمایل جهت ثبت نام به آدرس اینترنتی http://voluntary.behdasht.gov.ir مراجعه نمایند. زمان و مکان تحویل مدارک و دعوت بکار متعاقبا از طریق سایت دانشکده علوم پزشکی سراب به نشانی: www.sarabums.ac.ir اطلاع رسانی خواهد شد. ضمنا از مراجعه حضوری به دانشکده خودداری فرمائید.

جهت مشاهده متن کامل اطلاعیه کلیک نمایید