تاریخ : سه شنبه 16 ارديبهشت 1399

پیام دکتر نادی به مناسبت روز جهانی مامایی

.

روز جهانی ماما فرصت مناسبی است برای جلب توجه هر چه بیشتر مردم و مسوولان نسبت به جایگاه و اهمیت حرفه مامایی در ارتقای سلامت خانواده و تامین سلامت جامعه و از آن رهگذر، ساختن بستری مطمئن برای ترسیم آینده‌ای روشن

مامایی رشته کهنی است که از آغاز تولد بشر مفهوم پیدا کرد، اما امروز به یک حرفه و تلاش و حرکتی عالمانه، همراه با دانش امروز تبدیل شده است.
ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن، عامل مهمی‌در کاهش مرگ و میر مادران است.
 روز جهانی ماما فرصت مناسبی است تا نگاهی دوباره به جایگاه مامایی در نظام سلامت کشور انداخته شود.

پرسنل مامایی مراکز بهداشتی و بیمارستان امام خمینی ره سراب همواره با ارائه خدمات صادقانه و خالصانه از نمونه های حوزه سلامت هستند.
اینجانب ضمن تشکر از ماماهای دانشکده علوم پزشکی سراب این روز را به شما تبریک گفته و برایتان ارزوی موفقیت دارم امیدوارم با همراهی و همفکری همدیگر شاهد اعتلای جایگاه حرفه مامایی درجامعه باشیم .